Oog wallen behandelen

Oog wallen behandelen

oog wallen behandelen
droge lippen behandelen
BIJ HUIDTHERAPIE ZUID BEHANDELEN WE JE OOGWALLEN EN DROGE LIPPEN IN 1 combibehandeling: voor mannen en vrouwen

HOE OOG WALLEN BEHANDELEN? 

Er is goed nieuws, je hoeft tegenwoordig niet meer naar de plastisch chirurg om je wallen te laten verwijderen of verminderen, het is nu ook mogelijk ze te behandelen met een dermapen behandeling of LPG endermolift. Deze behandelingen zijn natuurlijk en onschadelijk  voor de gezondheid. Ze laten een vermoeide aanblik van wallen verdwijnen waardoor het gezicht er jonger en frisser uitziet.

Oog wallen behandelen op een niet-invasieve manier

Wallen onder de ogen zijn niet leeftijdsgebonden, het zijn verdikkingen onder de ogen veroorzaakt door een vocht- of vetophoping. Wallen onder de ogen kunnen ontstaan als gevolg van vermoeidheid, alcohol, te weinig slaap en dergelijke waardoor het lymfevatenstelsel dat afvalstoffen moet afvoeren niet goed meer werkt. De tunnel naar de lymfe onder de ogen vullen zich dan met vocht, dit gebeurt vooral s nachts, zo ontstaan wallen onder de ogen. Omdat ze je blik minder stralend en vermoeid maken, hebben ze net als rimpels een verouderend effect waardoor we wallen onder de ogen het liefst snel verwijderen. Het is mogelijk dat je oogwallen ook( lichtelijk) verkleurd zijn, ook daarvoor wordt je behandeld. Belangrijk is om eerst op intake gesprek te komen. Eventueel kan je meteen behandeld worden, geef dat even op voorhand door. 

Wat is het verschil in behandeling bij vochtwallen of vetwallen?

Weet je niet zeker of je last hebt van vochtwallen of vetwallen onder de ogen? Ga dan plat op je rug liggen en houdt een spiegel boven je gezicht. Verminderen de wallen terwijl je ligt, dan heb je last van vochtwallen. Blijven ze hetzelfde, dan zijn het waarschijnlijk vetwallen, deze zijn mogelijk erfelijk. Vaak zien we ook een combinatie van zowel vet -als vocht wallen.

Na de behandeling?

Afhankelijk van welke behandeling kan er wat roodheid en wat zwelling zijn maar binnen enkele dagen zijn die verdwenen.  Je hebt meerdere behandelingen nodig om de wallen te verminderen in volume, het grote voordeel is dat het zonder snijden of littekens kan. Bovendien zie je na 1 behandeling al resultaat! Wallen onder de ogen verwijderen zonder snijden of littekens, het kan!

Droge lippen of huidboost 

Last van droge lippen?  De meeste mensen hebben van tijd tot tijd last van droge of gesprongen lippen, waarbij losse velletjes op je lippen ontstaan en soms ook (pijnlijke) kloofjes. Omstandigheden als een gure wind, koude en langdurig verblijf in centraal verwarmde ruimtes, kunnen al snel leiden tot droge en zelfs pijnlijk gesprongen lippen. Er is veel dat je kunt doen om dit tegen te gaan of te behandelen - én te voorkomen. In de eerste plaats moet je niet aan je lippen likken. Omdat speeksel snel verdampt, zijn je lippen droger nadat je ze hebt gelikt dan voorheen. Gebruik ook geen gearomatiseerde lippenbalsems. Gebruik in de zomer en tijdens de wintersport een lippenbalsem met zonnebrandcrème. Het voorkomt dat je lippen verbranden. Bedek je mond wanneer je de kou in gaat. Vooral koude lucht kan je lippen laten drogen. Bescherm je lippen bij winterse temperaturen door ze te bedekken met een sjaal. En drink voldoende! Droge lippen is soms ook te wijten aan een vitamine tekort. Nu kan je ook je lippen een boost geven door middel van dermapen BB lips. We voeren dan een lichte scrub uit van je lippen met de dermapen nano-brasie (geen naald!) en brengen een hydraterend hyaluronzuur aan, dat een echte boost zal geven aan jouw lippen! Eventueel kan je ook kiezen voor een extra lip kleurtje, dat ongeveer een weekje zal houden. Voor mannen hebben we een speciale lipboost zonder kleur met verjongend hyaluronzuur. Wanneer je geen interesse hebt in een droge lippen behandeling, geven we je een algemene huidboost behandeling doorheen het hele gelaat, succes gegarandeerd!