Eczeem, Psoriasis, Rosacea

Eczeem, Psoriasis, Rosacea

Eczeem, Psoriasis of Rosacea behandelen in Huidtherapie Zuid 
  • Eczeem: Hoewel de oorzaak, de ernst en de symptomen verschillend kunnen zijn, hebben alle vormen van eczeem ook enkele gemeenschappelijke kenmerken. De meest opvallende zijn jeuk en een rode huid. Eczeem gaat vaak samen met een droge huid. Enerzijds treedt eczeem gemakkelijker op bij een droge huid. Anderzijds hebben mensen met eczeem makkelijker een droge huid. Door het eczeem verliest de huid immers meer vocht en bevat ze minder vetten, zelfs op plaatsen waar geen spoor van eczeem te bespeuren is.
  • Psoriasis: Op psioriasis rust soms een zwaar taboe. Toch is deze ziekte niet besmettelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. Er is geen enkele reden om de letsels als vies of lelijk te beschouwen. Bij psoriasis wordt de huid ongeveer zeven keer sneller vervangen dan normaal. Hierdoor gaat ze schilferen en rode vlekken vertonen, die over het hele lichaam of op bepaalde plaatsen kunnen voorkomen. De roodheid is te wijten aan een ontsteking die op het schilferen volgt.
  • Rosacea: Rosacea is een chronische, niet besmettelijke huidaandoening in het gezicht gekenmerkt door felrode verkleuringen met name van de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk “rood als een roos”. De aandoening kan lijken op acne, de bekende jeugdpuistjes. De soms nog gebruikte medische term “acne rosacea” is wat verwarrend omdat rosacea niets met acne te maken heeft. Rosacea komt op latere leeftijd voor dan jeugdpuistjes, meestal tussen de 30ste en 50ste jaar en met name dan bij vrouwen.
DERMAPEN ECZEEM, PSORIASIS, ROSACEA BEHANDELING: MET zuurstoftherapie 

speciaal voor eczeem, psoriasis en Rosacea kunnen we vitamine cocktails en hydraterende bestanddelen insluizen door middel van osmotische druk in zuurstoftherapie. Door middel van zuurstoftherapie kunnen actieve werkstoffen, serums en huidverbeterende cocktails veel beter in de huid kunnen worden opgenomen. 

VOOR WELKE HUIDTYPES IS zuurstoftherapie GESCHIKT?

zuurstoftherapie is geschikt voor mensen met eczeem, psoriasis of Rosacea. Voor het insluizen van de serums gebruiken we de verkoelende jade roller of ultrasoon techniek.

BESTE IN KUURVORM 

zuurstoftherapie kan je het beste in kuurvorm laten uitvoeren. Een kuur van 5 behandelingen is ideaal. Bekijk zeker onze 5-rittenkaarten voor extra voordeel.  Leuk om te weten: de effecten van kuurvorm werken nog lang door. Een opfrisbeurt of onderhoudsbeurt plant u best in om de 2 maanden na afloop van uw rittenkaart. Na 1 behandeling zie je zeker al resultaat, na 3 behandelingen is dat rusultaat al 3/4 op weg naar een stralende huid. Tussen de behandelingen zitten ongeveer 1 tot 2 weken, maar u kan ook een intensieve kuur doen van week na week.