Onze producten

Onze producten

Steeds meer en meer lezen we de ingrediënten op de etiketten van persoonlijke verzorgingsproducten. We leven in een maatschappij waar mensen bewuster zijn van veel zaken, en bewust kiezen voor gezondere alternatieven. Dit fenomeen zien we vooral in voeding, maar ook in verzorging & lifestyle. Niet enkel een hype, maar ook steeds meer mensen worden intolerant of krijgen te maken met allergieën en huidreacties. Vaak is dit ook bij bepaalde levensfases: daar waar je vroeger alles kon eten en opsmeren, kan je 'ineens' niet meer tegen dit of dat ingrediënt. Dat is volstrekt normaal. De mens en ons lichaam is voortdurend in beweging. Daarom blijven we steeds op zoek, naar waar we ons het beste bij voelen. 


Bij huidtherapie zuid hebben we bewust gekozen voor enkel puur natuurlijke producten in samenwerking met een Nederland koppel uit Friesland, beide gecertificeerd Herbolist van beroep. Zij hebben de afgelopen jaren al hun tijd en vooral positieve energie gestoken in het zelf biologisch telen van alle planten en kruiden, op hun landgoed in Friesland. Na allerlei verplichtte wettelijke processen, zijn alle producten en samenstellingen dan ook goedgekeurd en gecertificeerd. In samenwerking met Huidtherapie Zuid en The Wellness Room Antwerpen, bereiden zij onze producten home-made, zonder conserveringsmiddelen en vrij van allerlei schadelijke stoffen/ingrediënten, en dat met ons eigen label, gedeponeerd als het puur Belgische SKJINCARE. Skjincare is naar eigen zeggen een combinatie van Belgisch & Fries. De naam SKJIN betekent in het Fries Schoonheid, vandaar de woordspeling SKJINCARE voor uw skincare. Een beetje vergezocht, maar o zo eenvoudig. Eenvoud, openheid, en puur natuur, daar is waar we voor staan in de verzorgingen van Huidtherapie Zuid. Een ander voordeel: de producten worden niet massaal in een multinational geproduceerd, maar in een family-business, kleinschalig, en met veel liefde bereid.

Binnenkort volgt het gamma van SKJINCARE producten, te koop aan de receptie van het  Wellness Room & Huidtherapie Zuid salon.