Sugar Waxing

Sugar Waxing

Bij het ontharingssalon Huidtherapie Zuid kan u terecht voor sugar waxing of body sugaring.
De body sugaring is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten (biologische suiker, citroen en water). U maakt geen kans op verbranding omdat de temperatuur van de sugar pasta gelijk is aan uw lichaamstemperatuur. Dit is niet het geval bij andere soorten hars. Suikerhars of suikerpasta maakt uw huid zachter en uw krijgt geen last van beschadigingen of allergische reacties van de huid. Vaak wordt sugaring ook als minder pijnlijk ervaren. De suiker is in water oplosbaar, daarom is het van belang dat u niet bezweet gesugarwaxed wordt. We doen er alles aan om de kamertemperatuur aangenaam koel te houden en de huid eventueel droog te deppen met talkpoeder. Suikerpasta heeft ook een peelende werking, wat goed is voor de huid. U kan iedere 2 tot 3 weken opnieuw laten sugar waxen. 

Suikerwax is geschikt voor:
- Mensen met een allergische reactie op de stof Colophonium of Rosin 
- Mensen met een allergische reactie op de stof Glycerol Hydrogenated Rosinate 
Sugaring is geschikt voor de zeer gevoelige huid, of voor wie houdt van natuurlijke en biologische manier van onharen; er treden bijna nooit irritaties op omdat de suiker 100% natuurlijk is. 

Huidtherapie Zuid, uw ontharingssalon in Antwerpen voor body sugaring of Suikerontharing. 
Boek nu uw sugaring of sugar waxing in schoonheidssalon Huidtherapie Zuid, uw ontharingssalon in Antwerpen. Bel voor info op 03257 77 32 of mail naar
Online reserveren gaat het snelste. De prijzen van sugar waxing zijn dezelfde als van de andere harssoorten in Huidtherapie Zuid.