Bodyscrub

Bodyscrub

Homemade bodyscrubs, biologisch en met veel liefde bereid in beautysalon huidtherapie Zuid
Bij huidtherapie zuid kan u terecht voor een deugddoende bodyscrub. De bodyscrub wordt uitgevoerd met een traditionele KESE handschoen, in combinatie met Black african Soap. Deze zal uw huid tot in de diepte reinigen en ontdoen van dode huidcellen. De bodyscrub wordt voor u samengesteld op basis van de conditie van uw huid en lichaam. Uw huid wordt op een zachte manier ontdaan van dode huidcellen, en zal weer helemaal stralen. Het is niet nodig nog te douchen na de bodyscrub, uw huid wordt proper gemaakt op het einde van de bodyscrub. Voor het volledige pakket, reserveer je best het hammam arrangement. Tijdens dit arrangment krijg je de scrub en kan je daarvoor met olijfoliezeep stomen in de hammam. Maar je kan dus ook de bodyscub apart boeken zonder het arrangement te nemen. 

Na een deugddoende bodyscrub in dit schoonheidsinstituut, is uw huid weer helemaal klaar voor een nieuwe start
Na de bodyscrub is het belangrijk uw huid te hydrateren. Dat doen we voor u met een lichte massage met sheabutter of mangobutter. Laat dit best helemaal inwerken om een optimaal resultaat te bereiken. 

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID. 
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw bodyscrub, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail             ; of boek online