Afslanken - Vermageren met Aloe Vera

Afslanken - Vermageren met Aloe Vera

Afslanken
Voor afslanken of Vermageren in Antwerpen, moet je bij Huidtherapie Zuid zijn
en je al een tijdje op zoek naar de beste manier om af te slanken, of te vermageren, maar zie je door de bomen het bos niet meer, dan ben je bij Huidtherapie Zuid aan het juiste adres. Gezond vermageren met Aloe Vera Afslanken of Vermageren hoeft niet eeuwig te duren.

Kuur van 9 dagen op basis van Aloe Vera 
Wij bij Huidtherapie Zuid bieden korte kuren aan van een looptijd van 9 dagen, die een pure detox zijn van je systeem en darmen, en tegelijkertijd inzicht geven in je levens-en voedingspatroon. Deze detox-kuur zorgt ervoor dat eerst de afvalstoffen worden verwijderd worden waardoor iedere inspanning voor ‘gezond eten’ veel sneller resultaat zal opleveren. Dit op een natuurlijke en verantwoorde manier met hoofdingrediënt puur gestabiliseerde Aloe Vera.

Onze detox kuren voor afslanken zijn altijd in combinatie met Figuurcorrectie:
Er is altijd een oplossing: gezond vermageren!
Ben je het beu om cellulitis te hebben, verslapte huid, te veel kilo’s, specifieke zones waar je nooit afslankt, afslanken op de verkeerde plaatsen, of een ander probleem, leg het aan ons voor en we zoeken een oplossing voor jou op maat, mét resultaat.

Bij Huidtherapie Zuid kan je terecht voor alle soorten figuurcorrectie. Vraag nu advies aan de receptie via mail, chat, of bel ons even op. Je kan ook een afspraak maken voor een gratis intake.