Moisturize Gelaatsverzorging

Moisturize Gelaatsverzorging

Moisturize Gelaatsverzorging
Moisterize gelaatsverzorging in Antwerpen, vochtinbrengend voor de droge tot gedehydrateerde huid
Kiezen voor de Moisterize Gelaatsverzorging is je huid een intense oppepper geven van vocht en hydratatie, tot diep in de kern. Het huismerk Skjincare is een topklasse merk voor de betere en detaillistische gelaatsverzorging.

Waarom kiezen wij bij Huidtherapie Zuid voor de Moisturize gelaatsverzorging van Skjincare?
De Skjincare producten zijn speciaal homemade ontwikkeld in samenwerking met een herbolist, in lijn met de natuurlijke en biologische visie van Huidtherapie Zuid. De Skjincare Moisturize lijn bevat alle goeds van Kamille, Roos, Lavendel & Aloë Vera, Zoethout, Heermoes en Goudsbloem, ideaal voor hun regenererende, anti-ontsteking, moisturizerende, verzachtende en antibacteriële werking. Als kers op de taart, is er een roze klei masker, ideaal voor de droge of gedehydrateerde huid. Deze heerlijk geurende en populaire gelaatsverzorging, is ideaal om je huid te voeden, kalmeren en genezen en is ook te gebruiken bij vele verschillende irritatie problemen, ontstekingen, gevoeligheid, huidvlekken, eczeem en andere huidaandoeningen. De voedende basis is van de Moisturize Gelaatsverzorging bestaat uit o.a. Abrikozenpitolie, Distelolie, Sheaboter en Teunisbloemolie. Met antioxydant Vitamine E en pure etherische oliën en geneeskrachtige aromatische waters van Lavendel, Kamille & Rosa Damascena.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID. 

Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw gelaatsverzorging, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail          ; of boek online.