Gelaatsverzorging op advies van Huidtherapeute

Gelaatsverzorging op advies van Huidtherapeute

Gelaatsverzorging op advies van Huidtherapeute

De gelaatsverzorging op advies van uw huidtherapeute is een gelaatsverzorging naar keuze uit het assortiment van gelaatsverzorgingen. Deze behandeling wordt ter plaatse voor de aanvang van uw gelaatsverzorging met u besproken en kan dus zijn:

 

Overzicht gelaatsverzorgingen Huidtherapie Zuid 

  1. - een basis comfort gelaatsverzorging: normale huid
  2. - dieptereiniging pure met skinscrubber: mee-eters, vergrote poriën 
  3. - een biopeeling Skjincare herbal peel: mee-eters, vergrote poriën, vette huid, allergische huid, eczeem of psoriasis. 
  4. - een zuurstoftherapie anti-ageing gelaatsverzorging: droge huid, vochtarme huid, dubbele kin, rimpels, wallen, vocht, verslapte-vermoeide of verouderde huid. allergische huid 
  5. - een moisturizing gelaatsverzorging: droge huid, vochtarme huid
  6. - een Balance gelaatsverzorging: normale tot vette huid 
  7. - een biopeel fruitpeel papaya peel: pigmentvlekken, vermoeide en/of verouderde huid, rimpels en/of vergrote poriën 
  8. - een calming gelaatsverzorging: allergische huid, droge huid, eczeem, psoriasis, rode vlekken, couperose 
  9. - een lpg gelaatsendermologie: dubbele kin, rimpels, wallen, vocht, verslapte-vermoeide of allergische huid, verouderde huid. 

Het kan ook zijn dat uw therapeute u het advies geeft voor een combinatie van enkele van deze behandelingen. Het komt immers vaak voor dat mensen niet aan één problematiek willen werken (bv. onzuiverheden), maar ook aan andere, bv. vettere huid. ed. De huidspecialisten van Huidtherapie Zuid raden dus aan om eerst de online huidtest te doen, thuis of in het salon bij aankomst op onze ipad. Op basis daarvan, en in combinatie met het zorgvuldig bekijken van uw huid onder de loupelamp, raden wij 1, een combinatie of meerdere behandelingen in kuurvorm aan. U heeft nooit een aankoopverplichting van meerdere behandelingen, het is slechts een advies. Reserveer nu rechtstreeks de gelaatsverzorging op advies van uw huidtherapeute, en hoef niet zelf te kiezen. Boek online! 

Doe hier de online huidtest