Gelaatsverzorging op advies van Huidtherapeute

Gelaatsverzorging op advies van Huidtherapeute

Gelaatsverzorging op advies van Huidtherapeute
Allereerst alvast bedankt voor het uitvoeren van onze online huidtest. op het schema hieronder kan u zelf uw resultaat aflezen. 
  • Via de online huidtest kunt u zelf en meer gericht een gelaatsverzorging kiezen die het beste bij uw huid past.
  • Uiteraard kan u ook een intake gelaat boeken zodat we de analyse doen op basis van een persoonlijk gesprek.
  • Een andere optie is dat u de online huidtest doet en wij ter plaatse verdere info geven of u eventueel een andere behandeling aanraden. 

Online Huidtest

Gelaatsverzorgingen / gezichtsbehandelingen

Zoals u kan zien zijn er voor ieder huidtype meerdere opties mogelijk. Veel mensen hebben ook een combinatie van 2 testresulaten, zoals bv. zowel B als E. Alle behandelingen zijn combineerbaar. Bespreek samen met uw therapeute welke behandelingen voor u interessant zijn om te combineren, want dan neemt u het beste een voordeelkaart van 5 + 1 gratis. 

Resultatentabel van uw huidtest-uitslag

 

Online Huidtesten

 

Meestal of vaker A

 

Meestal of vaker B

 

Meestal of vaker C

 

Meestal of vaker D

 

Meestal of vaker E

Meestal of vaker F

 

Overige

 

Combinatie gelaatsbehandelingen

Het kan ook zijn dat uw therapeute u het advies geeft voor een combinatie van enkele van deze behandelingen. Het komt immers vaak voor dat mensen niet aan één problematiek willen werken (bv. onzuiverheden), maar ook aan andere, bv. couperose huid. ed. De huidspecialisten van Huidtherapie Zuid raden dus aan om eerst de online huidtest te doen, thuis of in het salon bij aankomst op onze ipad. Op basis daarvan, en in combinatie met het zorgvuldig bekijken van uw huid onder de loupelamp, raden wij 1, een combinatie of meerdere behandelingen in kuurvorm aan. U heeft nooit een aankoopverplichting van meerdere behandelingen, het is slechts een advies.  Boek online! 

Doe onze Online Huidtest