dieptereiniging Pure Gelaatsverzorging

dieptereiniging Pure Gelaatsverzorging

dieptereiniging  Pure Gelaatsverzorging
dieptereiniging PURE gelaatsverzorging: Een reiniging tot in de diepte van uw huid, ideaal voor de vettere, verstopte huid met mee-eters of acne-matige huid. !
De dieptereiniging van het gelaat is een van de meest gevraagde gelaatsverzorgingen anno 2017. Door de vervuilde lucht in de stad, en het hoge stressgehalte van vele mensen in onze huidige maatschappij, komt onze huid onder druk te staan. Verstopte poriën, verwijde poriën, vervuilde poriën, puistjes, acné, onderhuidse onstekingen, kunnen we niet meer zelf in onze badkamer aan.

Daarom is het verstandig je huid regelmatig te laten ‘cleanen’ door een huidtherapeute die daarbij gebruik maakt van de ultrasoon skincrubber en comedonendrukker. De therapeute ‘duwt’ als het ware met de skinscrubber het ‘probleem’ uit de poriën, waardoor u een resultaat zal bereiken dat op eigen houtje nooit haalbaar was geweest. Oogverblindend clean, gereinigd, en met onmiddellijk resultaat.

Hoe verloopt de dieptereiniging gelaatsbehandeling?
De dieptereiniging met de skinscrubber is een gelaatsverzorging van minimum 1 uur duurtijd. Uw therapeute zal u graag vertellen over de puur natuur plantenextracten die gebruik worden bij deze Gelaatsverzorging, nl. Geranium, Hennep, Teunisbloem, Toverhazelaar, Neroli, Rozenbottel, Aloë Vera, Calendula, Distel, Jojoba, Vitamine E, Ylang-Ylang, Lavendel, Grapefruit, Rozemarijn en Ceder-Atlas. Met als kers op de taart, een uiterst zuiverend Houtskoolmasker.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID. 
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw gelaatsverzorging, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail ; of boek online