Basis Comfort Gelaatsverzorging

Basis Comfort Gelaatsverzorging

Comfort Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging in antwerpen: Kiezen voor basis Comfort Gelaatsverzorging is kiezen voor puur natuur voor je huid.

De basis Comfort gelaatsverzorging is ideaal voor de normaal tot droge huid. De voornaamste ingrediënten zijn Sandelhout, Roos, Patchouli, en lavendel. Skjincare Comfort Gelaatsverzorging met 100% natuurlijke kruiden en planten, herbronnen uw huid bij de essentie. Puur natuurlijke kruiden en essentiële olieën zijn de basis van deze behandeling, waardoor u verzekerd bent van een reis naar de essentie, de basisbehoefte van uw huid.

Basis Comfort Gelaatsverzorging verzorgt uw huid resultaatgericht, ideaal voor de normaal tot droge huid, of ayurvedisch type Vata, ruimte.

.

Wil u graag uw huid laten verzorgen door een specialist, maak dan snel een afspraak bij de therapeutes van Huidtherapie Zuid. Zij zullen resultaatgericht een behandelplan opstellen voor u en uw huid. De beste schoonheidsspecialiste van Antwerpen, die vind je in beautysalon of schoonheidssalon Huidtherapie Zuid.
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van schoonheidsspecialistes. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw gelaatsverzorging, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail ; of boek online