Balance Gelaatsverzorging

Balance Gelaatsverzorging

DE BALANCE GELAATSVERZORGING, EEN WELDAAD VOOR DE NORMAAL TOT LICHT VETTE HUID

Kiezen voor de Balance Gelaatsverzorging is je huid een intense oppepper geven, tot diep in de kern. Het huismerk Skjincare is een topklasse merk voor de betere en detaillistische gelaatsverzorging. De Balance gelaatsverzorging is ideaal voor het Ayurvedische huidtype Kapha of Aarde.

WAAROM KIEZEN WIJ BIJ HUIDTHERAPIE ZUID VOOR DE BALANCE GELAATSVERZORGING VAN SKJINCARE?

De Skjincare producten zijn speciaal homemade ontwikkeld in samenwerking met een herbolist, in lijn met de natuurlijke en biologische visie van Huidtherapie Zuid. Voel de zachtheid van de Balance Gelaatsverzorging op je huid en laat je meevoeren naar Mediterrane sferen door de geur van geneeskrachtig Lavendel. Een heerlijke Gelaatsverzorging die je huid een enorme vitaliteit geeft en doet stralen van gezondheid als wilde Lavendelbloemen in volle bloei. Beschermt en herstelt door de fantastische levende plantoliën vol essentiële vetzuren en antioxydanten die je huid voeden, hydrateren en veroudering helpen tegen te gaan. Bij een combinatie- of vette huid kan de Balance Gelaatsverzorging helpen de balans naar een normale huid te herstellen. Ook geeft deze Gelaatsverzorging een lichte zonbescherming en activeert en stimuleert het de huid tot een optimale balans en kracht. We hebben de Balance Gelaatsverzorging volgestopt met het allerbeste wat de natuur te bieden heeft zoals o.a.: Aloë Vera, Calendula, Smeerwortel, Hazelnootolie, Jojobaolie, Sheaboter, Cacaoboter, Distelolie, Teunisbloemolie, Rozenbottelolie, Vitamine E, Zwarte Bes en Lavendel.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID.

Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail contact@huidtherapiezuid.be ; of boek online.