Soft Salicyl Peel

Soft Salicyl Peel

De Soft Salicyl Peel, ideaal voor de onzuivere huid met acne of mee-eters die toch gevoelig is 

De soft Salicyl Peel combineert de voordelen van Salicylzuur en BHA, met de sterke eigenschappen van Azelaic Acid en Dicarboxylic Acid. Voor wie dit als chinees in de oren klinkt, is deze peeling fantastisch als milde en zachte variant van de medische peeling. De onzuivere of acne-matige huid wordt op een zeer milde, zachte maar effectieve manier behandeld. De fusie van bovengenoemde ingrediënten zullen je huid er clean, gereinigd, gevoed, gerevitaliseerd uit laten zien, met een prachtige glow! DE SOFT Salicyl PEEL, DE MILDSTE PEEL VAN ALLE PEELINGS
De soft salicyl peel dient niet getimed noch geneutraliseerd te worden. Ze kan op de huid blijven liggen en is onderdeel van een volledige gelaatsverzorging. Er zijn dan ook zeer weinig contra-indicaties of voorschriften waar u zich aan dient te houden na de behandeling. Dit maakt deze peeling extra fijn.

SOFT salicyl PEEL ALS IDEALE dieptereiniging VOOR ALLE LEEFTIJDEN
De soft salicyl peel is ideaal als acne peeling, behandeling van acne en tegengaan van acne kritische factoren, ontstekingsremmend. Ook zeer goed voor het behandelen van mee-eters, verwijde poriën, en een vette huid. Voor een zichtbaar jongere huid.