Soft Glycol Peeling

Soft Glycol Peeling

Soft Glycol Peeling, ideaal als anti-ageing peel voor de gevoelige huid

De soft Glycol Peeling is rijk aan vitamine E en F, en is het perfecte alternatief voor de Medische Peeling, voor wie een peeling wil die mild, zacht is, en niet geneutraliseerd dient te worden. De soft Glycol peeling promoot het verwijderen van dode huidcellen, het vernieuwen van de huid, en geeft de huid een smooth glow look. Ook fijne lijntjes worden er significant beter van, de elasticiteit van de huid én het hydratatie niveau. 

De soft glycol peel, de mildste peel van alle peelings 
De soft glycol peel dient niet getimed noch geneutraliseerd te worden. Ze kan op de huid blijven liggen en is onderdeel van een volledige gelaatsverzorging. Er zijn dan ook zeer weinig contra-indicaties of voorschriften waar u zich aan dient te houden na de behandeling. Dit maakt deze peeling extra fijn. 

 
Soft Glycol Peel als ideale huidverjonging voor alle leeftijden 

De soft glycol peel is ideaal  voor verminderen van expressie rimpeltjes, zonnebeschadiging, onderhuidse vlekjes, oude acne, littekentjes & het verlichten van gehyperpigmenteerde gebieden. De soft Glycol Peel zorgt voor een soepele, zachte en uniforme huidstructuur.