Stralendere ogen dankzij LPG Endermolift voor het gelaat

Stralendere ogen dankzij LPG Endermolift voor het gelaat

LPG Endermolift voor het gelaat
De endermologie technologie is een anti-aging behandeling die tot diep in de huid doordringt en ouderdomsverschijnselen effectief behandelt. Nu is er ook de LPG Endermolift: speciaal om wallen, donkere kringen en vocht rond de ogen te doen verdwijnen. Ben jij klaar voor stralende ogen?

Kraaienpootjes en rimpels verdwijnen, je teint wordt helderder en je contouren verstrakken, dat alles dankzij de LPG Endermolift! Deze lift werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige zones van het gelaat: hals, decolleté en ogen. De behandeling wordt zo nog zachter en minder invasief, ideaal voor die zones waar de huid het dunst is. Net als bij LPG Endermolgie, werkt de LPG Endermolift met twee draaiende koppen waartussen de huid zachtjes geknepen wordt. De deep tissue massage heeft effect tot diep in de huid.

Net zoals LPG endermologie, is Endermolift niet-invasief en zijn er geen bijwerkingen. Deze lift-technologie is echter delicater en daardoor meer geschikt voor specifieke, gevoelige zones. Deze technologie zal rimpels opvullen door de cellen vanuit hun kern te stimuleren op een natuurlijke manier. De fibroblasten zullen meer elastine en collageen produeren, waardoor je huid er strakker en elastischer wordt.


Delen via:

BlogsCellulitis aanbieding
Profiteer nu van wel 3 gratis sessies op alle cellulitis behandelingen. 10 beurtenkaarten  van 60 min krijgen 3 gratis sessies en  5 beurtenkaarten van 60 minuten krijgen 1 gratis sessie. Combinaties van afslankingsmachines zoals Pressotherapie, elektrostimulatie, Cavitatie en LPG endermologie zijn ook mogelijk met een voordeelkaart
Verbeter de elasticiteit van je huid
Huidveroudering tegengaan doe je door de elasticiteit van je huid te verbeteren. Daar zijn heel wat tips & tricks voor, waaronder een LPG Endermolift behandeling - onze promo van de maand!
Top 5 Biologische Nagellak
Wist jij dat er in nagellak een hele hoop giftige chemische stoffen zitten? Formaldehyde zit bijvoorbeeld vaak in nagellak, en het is een kankerverwekkend middel. Bij herhaalde of langdurige blootstelling kan formaldehyde leukemie maar ook keel- en neuskanker veroorzaken. Let dus de volgende keer dat jij nagellak koopt op dat er geen formaldehyde op het ingrediënten lijstje staat!