Maak jij je schuldig aan deze ontharingsfouten?

Maak jij je schuldig aan deze ontharingsfouten?

Ontharingsfouten

Maak jij je schuldig aan deze ontharingsfouten?


We ontharen ons vaak al van in de puberteit, maar heb jij ooit echt geleerd hoe je juist te ontharen? Niet alleen zodat je het minder vaak moet doen, maar ook om je huid te sparen! Hieronder vind je een aantal veel gemaakte ontharingsfouten.
 

Je ’s ochtends scheren

Het is namelijk beter om ’s avonds je benen te ontharen. Zo krijgt je huid ’s nachts de tijd om te herstellen zodat je wakker wordt met prachtige, gladde benen.
 

Geen scheerschuim

Heel wat vrouwen ontharen zich in de douche onder water, maar zonder scheerschuim. Dat is niet goed, want zo heb je meer kans op wondjes en droogt je huid sneller uit.
 

Slechte mesjes gebruiken

Goedkope mesjes hebben vaak maar één mesje, maar het is beter om scheermes met meerdere mesjes te gebruiken, zo krijg je lastige haren sneller en gemakkelijker weg zonder. Denk er ook aan je mesje vaak te vervangen, want met botte mesjes krijg je sneller rode bultjes en kan je ook meer haren missen.
 

Je huid niet verzorgen

Je moet je huid voor en na het ontharen verzorgen. Een goede scrub is ideaal om dode huidcellen te verwijderen en je huid klaar te maken. Achteraf gebruik je best een vochtinbrengende, verzorgende crème of lotion zodat je huid sneller kan herstellen.


Delen via:

BlogsCellulitis aanbieding
Profiteer nu van wel 3 gratis sessies op alle cellulitis behandelingen. 10 beurtenkaarten  van 60 min krijgen 3 gratis sessies en  5 beurtenkaarten van 60 minuten krijgen 1 gratis sessie. Combinaties van afslankingsmachines zoals Pressotherapie, elektrostimulatie, Cavitatie en LPG endermologie zijn ook mogelijk met een voordeelkaart
Verbeter de elasticiteit van je huid
Huidveroudering tegengaan doe je door de elasticiteit van je huid te verbeteren. Daar zijn heel wat tips & tricks voor, waaronder een LPG Endermolift behandeling - onze promo van de maand!
Top 5 Biologische Nagellak
Wist jij dat er in nagellak een hele hoop giftige chemische stoffen zitten? Formaldehyde zit bijvoorbeeld vaak in nagellak, en het is een kankerverwekkend middel. Bij herhaalde of langdurige blootstelling kan formaldehyde leukemie maar ook keel- en neuskanker veroorzaken. Let dus de volgende keer dat jij nagellak koopt op dat er geen formaldehyde op het ingrediënten lijstje staat!