Cellulitis aanbieding

Cellulitis aanbieding

Cellulitis aanbieding
Profiteer van tot 3 gratis sessies op alle cellulitis behandelingen! 
  • 10 beurtenkaarten  van 60 min krijgen 3 gratis sessies
  •  5 beurtenkaarten van 60 minuten krijgen 1 gratis sessie.
  • Combinaties van afslankingsmachines zoals Pressotherapie, elektrostimulatie, Cavitatie en LPG endermologie zijn ook mogelijk met een voordeelkaart.

Bekijk hier onze combinatie prijzen en maak komaf met cellulitis.
Opgelet, de sessies dienen binnen de 6 weken afgerond te zijn. Wanneer je ons een nieuwe klant aanbrengt voor één van onze afslankingsbehandelingen, krijg je 1 extra gratis sessie cadeau.

Termijnbetaling mogelijk voor alle cellulitis behandelingen.
Sinds Oktober 2018 is nu ook termijnbetaling mogelijk voor een 5 - of 10 beurtenkaart van onze afslankingsbehandelingen. Dit maakt het mogelijk dat u bv. voor een 10 - beurtenkaart in 3 delen betaald, of een 5-beurtenkaart in 2 delen. Onderstaand voorbeeld is voor LPG endermologie of Cavitatie.  10-beurtenkaart: €700. Op de 1e afspraak: €235. Op de 2e afspraak betaalt u terug €235, en op de 3e afspraak betaalt u het resterende bedrag van €230.  5-beurtenkaart: €350. op de eerste afspraak €175 en op de tweede afspraak het resterende bedrag van €175. Voor onze combinatiebehandelingen gelden andere tarieven. Maar de termijnbetaling is daar ook mogelijk.

Boek nu online je intake voor figuurcorrectie
Tijdens de intake leggen we je uit welke behandeling het beste bij jou past. Je kan ook van thuis uit je intake al invullen, daarna contacteren we je voor een afspraak, of kan je ons bellen voor een afspraak te maken.


Delen via:

BlogsCellulitis aanbieding
Profiteer nu van wel 3 gratis sessies op alle cellulitis behandelingen. 10 beurtenkaarten  van 60 min krijgen 3 gratis sessies en  5 beurtenkaarten van 60 minuten krijgen 1 gratis sessie. Combinaties van afslankingsmachines zoals Pressotherapie, elektrostimulatie, Cavitatie en LPG endermologie zijn ook mogelijk met een voordeelkaart
Verbeter de elasticiteit van je huid
Huidveroudering tegengaan doe je door de elasticiteit van je huid te verbeteren. Daar zijn heel wat tips & tricks voor, waaronder een LPG Endermolift behandeling - onze promo van de maand!
Top 5 Biologische Nagellak
Wist jij dat er in nagellak een hele hoop giftige chemische stoffen zitten? Formaldehyde zit bijvoorbeeld vaak in nagellak, en het is een kankerverwekkend middel. Bij herhaalde of langdurige blootstelling kan formaldehyde leukemie maar ook keel- en neuskanker veroorzaken. Let dus de volgende keer dat jij nagellak koopt op dat er geen formaldehyde op het ingrediënten lijstje staat!