Calming gelaatsverzorging van Skijncare

Calming gelaatsverzorging van Skijncare

Calming gelaatsverzorging van Skijncare


Wist je dat we bij Huidtherapie Zuid onze schoonheidsproducten zelf maken, onder het merk Skjincare? We werken daarvoor enkel met de beste producten die de natuur te bieden heeft.
 
Met ons Skjincare merk, bieden we jou ook een unieke homemade Calming Gelaatsverzorging aan. Deze kalmerende gezichtsbehandeling is perfect voor de normale tot gevoelige huid. Ook voor allergische huid hebben wij onze eigen producten ontwikkeld. Waarom is deze behandeling zo uniek? Wel, we maken de Calming Gelaatsverzorging ter plaatse speciaal op maat voor jouw huid. We gebruiken hiervoor de energie van kruiden en planten. Samen met onze kennis en vaardigheid, zal jouw huid gaan stralen en blaken van gezondheid!
 
Het hoofdingrediënt van onze Calming Gelaatsverzorging is Stellaria Media. Dit is een plant uit de anjerfamilie, vaak gezien als een onkruid. De plant wordt al jarenlang gebruikt als verkoelende kruidenremedie in de volksgeneeskunde. Vroeger werd die gebruikt voor jeukende huidaandoeningen en longziekten. In de 17e eeuw werd Stellaria Media gebruikt tegen schurft, en tegenwoordig wordt het gebruikt voor allerlei huidziekten, bronchitis, reuma, artritis en zelfs menstruatiepijnen.
 
Daarnaast zit er ook Aloë Vera, driekleurig viooltje, duizendblad, sheaboter, avocado olie, abrikozenpitolie, haver, vitamine E en Spirulina in de Calming Gelaatsverzorging. Vervolgens worden er ook puur biologische essentiële oliën toegevoegd en als finishing touch volgt een wit kleimasker. 


Delen via:

BlogsVanaf dinsdag 28 augustus tem. vrijdag 31 augustus 2018 is men de straat + het fietspad voor ons pand aan het renoveren. Dwz.
Verbeter de elasticiteit van je huid
Huidveroudering tegengaan doe je door de elasticiteit van je huid te verbeteren. Daar zijn heel wat tips & tricks voor, waaronder een LPG Endermolift behandeling - onze promo van de maand!
Top 5 van niet-kankerverwekkende nagellak