Calming gelaatsverzorging van Skijncare

Calming gelaatsverzorging van Skijncare

Calming gelaatsverzorging van Skijncare


Wist je dat we bij Huidtherapie Zuid onze schoonheidsproducten zelf maken, onder het merk Skjincare? We werken daarvoor enkel met de beste producten die de natuur te bieden heeft.
 
Met ons Skjincare merk, bieden we jou ook een unieke homemade Calming Gelaatsverzorging aan. Deze kalmerende gezichtsbehandeling is perfect voor de normale tot gevoelige huid. Ook voor allergische huid hebben wij onze eigen producten ontwikkeld. Waarom is deze behandeling zo uniek? Wel, we maken de Calming Gelaatsverzorging ter plaatse speciaal op maat voor jouw huid. We gebruiken hiervoor de energie van kruiden en planten. Samen met onze kennis en vaardigheid, zal jouw huid gaan stralen en blaken van gezondheid!
 
Het hoofdingrediënt van onze Calming Gelaatsverzorging is Stellaria Media. Dit is een plant uit de anjerfamilie, vaak gezien als een onkruid. De plant wordt al jarenlang gebruikt als verkoelende kruidenremedie in de volksgeneeskunde. Vroeger werd die gebruikt voor jeukende huidaandoeningen en longziekten. In de 17e eeuw werd Stellaria Media gebruikt tegen schurft, en tegenwoordig wordt het gebruikt voor allerlei huidziekten, bronchitis, reuma, artritis en zelfs menstruatiepijnen.
 
Daarnaast zit er ook Aloë Vera, driekleurig viooltje, duizendblad, sheaboter, avocado olie, abrikozenpitolie, haver, vitamine E en Spirulina in de Calming Gelaatsverzorging. Vervolgens worden er ook puur biologische essentiële oliën toegevoegd en als finishing touch volgt een wit kleimasker. 


Delen via:

BlogsMeditatie
Meditatie voor rust in de chaos

De fijnste en natuurlijke aftersun producten

Een slecht humeur? Tips om jezelf terug op te vrolijken