Afvallen tijdens de feestdagen

Afvallen tijdens de feestdagen

Afvallen tijdens de feestdagen

Afvallen tijdens de feestdagen


De feestdagen zijn een moeilijke periode voor wie wil afvallen. Je bent al een paar maanden of langer goed bezig, en met alle feesten die eraan komen heb je het moeilijk. Maar geen zorgen! Je kan genieten van de feestdagen en toch al je harde werk niet teniet doen.
 
De allereerste tip die we je kunnen meegeven, is om geen maaltijden over te slaan. Dat wil je misschien doen om de grote Kerstmaaltijd te compenseren, maar dat is geen goed idee. Je zal dan meer honger hebben, en net meer eten dan je anders zou doen. Wat je wel kan doen is tijdens dat Kerstdiner langzaam eten. Zo geniet je niet alleen meer van je eten, maar krijgt je maag ook de tijd om je eten te verteren. Als je dan ook nog eens af en toe een pauze neemt en voldoende water drinkt, zal je op tijd weten wanneer je genoeg hebt.
 
Een tweede tip is om eraan te denken mager vlees te eten. Zo kan je zorgeloos genieten van je lekkere maaltijd. Denk er ook aan dat rode sauzen minder calorieën bevatten dan andere sauzen. En eet voldoende groenten, maar die tip kende je vast al!
 
En wat met alcohol? Een glaasje kan zeker geen kwaad, maar onthoud dat alcohol heel wat verborgen calorieën bevat!


Delen via:

BlogsMaak je huid klaar voor de lente
Het is lente en daar moet je even aan wennen. Volg deze 5 stappen om je huid daarop voor te bereiden!
Je gezicht ontharen met wax
Wil jij je gezicht, één van de gevoeligste plaatsen van je lichaam, laten ontharen? Kies dan voor de minst pijnlijke optie: waxen.
Ruim je keuken op en val af
Wist jij dat het je zal helpen afvallen als je je keuken opruimt? Lees snel verder om onze 3 tips te ontdekken.