Afvallen tijdens de feestdagen

Afvallen tijdens de feestdagen

Afvallen tijdens de feestdagen

Afvallen tijdens de feestdagen


De feestdagen zijn een moeilijke periode voor wie wil afvallen. Je bent al een paar maanden of langer goed bezig, en met alle feesten die eraan komen heb je het moeilijk. Maar geen zorgen! Je kan genieten van de feestdagen en toch al je harde werk niet teniet doen.
 
De allereerste tip die we je kunnen meegeven, is om geen maaltijden over te slaan. Dat wil je misschien doen om de grote Kerstmaaltijd te compenseren, maar dat is geen goed idee. Je zal dan meer honger hebben, en net meer eten dan je anders zou doen. Wat je wel kan doen is tijdens dat Kerstdiner langzaam eten. Zo geniet je niet alleen meer van je eten, maar krijgt je maag ook de tijd om je eten te verteren. Als je dan ook nog eens af en toe een pauze neemt en voldoende water drinkt, zal je op tijd weten wanneer je genoeg hebt.
 
Een tweede tip is om eraan te denken mager vlees te eten. Zo kan je zorgeloos genieten van je lekkere maaltijd. Denk er ook aan dat rode sauzen minder calorieën bevatten dan andere sauzen. En eet voldoende groenten, maar die tip kende je vast al!
 
En wat met alcohol? Een glaasje kan zeker geen kwaad, maar onthoud dat alcohol heel wat verborgen calorieën bevat!


Delen via:

BlogsCellulitis aanbieding
Profiteer nu van wel 3 gratis sessies op alle cellulitis behandelingen. 10 beurtenkaarten  van 60 min krijgen 3 gratis sessies en  5 beurtenkaarten van 60 minuten krijgen 1 gratis sessie. Combinaties van afslankingsmachines zoals Pressotherapie, elektrostimulatie, Cavitatie en LPG endermologie zijn ook mogelijk met een voordeelkaart
Verbeter de elasticiteit van je huid
Huidveroudering tegengaan doe je door de elasticiteit van je huid te verbeteren. Daar zijn heel wat tips & tricks voor, waaronder een LPG Endermolift behandeling - onze promo van de maand!
Top 5 Biologische Nagellak
Wist jij dat er in nagellak een hele hoop giftige chemische stoffen zitten? Formaldehyde zit bijvoorbeeld vaak in nagellak, en het is een kankerverwekkend middel. Bij herhaalde of langdurige blootstelling kan formaldehyde leukemie maar ook keel- en neuskanker veroorzaken. Let dus de volgende keer dat jij nagellak koopt op dat er geen formaldehyde op het ingrediënten lijstje staat!